Karpetten

Het zachte karakter van een karpet op een harde vloer geeft het toepassen ervan een huiselijk karakter. Bovendien verbindt het de meubels, wat dit effect nog eens versterkt. A.Roze woninginrichting biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit de verschillende tapijtstalen voor uw karpet. Van dit tapijt maken zij uw karpet . U heeft hierbij de keuze uit diverse afwerkmogelijkheden . Daarnaast is er de mogelijkheid om het karpet comfortabeler te maken door een vaste veerkrachtige onderlaag te bevestigen.

 

Festonneren

Bij het afwerken van uw karpet heeft u bij Tapijtcentrum Nederland de mogelijkheid om uw karpet te festonneren. Hierbij wordt het tapijt machinaal omzoomd op de maat die u wenst met een garen in een bijpassende kleur.

 

Banderen

Naast festonneren heeft u de mogelijkheid uw karpet te banderen. Hierbij wordt het karpet omzoomd met een stoffen band in de gewenste kleur. Deze afwerking wordt veel toegepast bij sisal- of kokosproducten en geeft het karpet een authentieke uiterlijk.

 

Volume Karpet

Bij deze mogelijkheid zal het tapijt worden gekleefd aan het ondertapijt waarna de randen van het tapijt worden omgezet. Deze afwerking is erg mooi, geeft meer veerkracht en verlengt de levensduur van uw karpet.

Voor alle mogelijkheden bij het maken van een karpet naar uw wens adviseren wij u graag!!